Wie ben ik?

Wie ben IK?

Graag stel ik mezelf voor.

Wie ben IK?

Graag stel ik mezelf eerst even voor. Video CV starten
About Image
About Image
CV's gemaakt
CV bezichtigingen
Vacatures
Koppen koffie

Hi, ik ben Esther!

Hi, ik ben Esther de Kruijf, bedenker van het ZO dit ben IK concept. Toen ik na jaren in de horecabranch gewerkt te hebben op zoek wou naar een andere baan, kwam ik er achter hoe snel je wordt beoordeeld op je opleiding en werkervaring. Een carriereswitch leek niet zo makkelijk als ik dacht!

Ik besloot een videopitch te maken, om te laten zien wie IK ben. Dit gaf mij de kans om mijn enthousiasme en drijfveren te tonen op beeld en mijn talent uit te lichten. Want mijn opleiding en werkervaring zeiden niks over mijn passies en persoonlijkheid.

Ik ben in de horeca terrecht gekomen, omdat mijn ouders een horeca bedrijf hebben en het een logische stap zou zijn om het bedrijf over te nemen. Maar wat zegt dat over wie IK ben? En wat bij MIJ past? Soms maak je keuzes omdat het op dat moment de beste keus lijkt, of omdat die keus van je verwacht wordt. Maar talent is iets waarme je geboren bent, waar je blij van wordt. Waar je vaak al bekend om staat, omdat de mensen om je heen jou ook zo kennen. 

Zou het niet fijn zijn dat je werk doet dat echt bij JOU past? En dat werkgevers op basis van wie JIJ bent, interesse hebben in een samenwerking? En niet omdat jij je motivatiebrief aanpast op wat de werkgever zoekt. 

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen helpen zichzelf te laten zien in een talent video. Mijn online tool maakt dit in enkele stappen mogelijk en zo hoop ik bij te mogen dragen aan een match tussen werkzoekenden en wergevers waarin talent en persoonlijkheid centraal staat, wat zorgt voor een gelukkige werkomgeving en een gelukkiger leven!. 

Wees jezelf, jij bent uniek, van jou is er maar één!