Bedrijven

De juiste kandidaat vinden via ons vacature matching platform!

Het matching systeem van ZO dit ben IK is zeer gebruiksvriendelijk. Door de uitgebreide zoek opties kunt u gericht zoeken op kandidaten die aansluiten op uw wensen.  Alle gegevens van de kandidaten zijn zichtbaar en helemaal GRATIS te bekijken. Wilt u meer van een kandidaat weten, dan kunt u direct contact opnemen, zonder werving en selectie kosten. Ons belang is om onze kandidaten te matchen aan werkgevers zoals u! Wij geven ze daarom graag een platform waar ze met hun CV en videopitch zichtbaar zijn op de arbeidsmarkt. En het scheelt u een hoop tijd in het werven van personeel, omdat u snel een eerste indruk van een kandidaat heeft. 

Een video CV maken

Registreer u als bedrijf en maak gebruik van alle voordelen!

U registreren als werkgever is in een paar simpele stappen geregeld. Na uw registratie kunt u zoeken tussen de kandidaten die bij ZO dit ben IK een video CV hebben gemaakt. De extra videopitch van 90 seconden die is toegevoegd aan het CV geeft u snel een beeld van de kandidaat. Beelden zeggen meer dan woorden! U kunt na uw registatie ook zelf een vacature plaatsen op de site. Dit kost weinig tijd en geeft u een hoop gemak. U hoeft niet zelf te zoeken, kandidaten die matchen aan uw opgegeven zoek criteria krijgen bericht en kunnen zelf contact met u opnemen. Uw vacature staat direct online en kan op elk moment gewijzigd worden! 

Alles online te bekijken, waar u ook bent!

Registreer u en bekijk de kandidaten, waar u ook bent en wanneer het u uitkomt.  Dit kan op uw smartphone, tablet of computer. Uniek bij ZO dit ben IK is de mogelijkheid om uw sollicitatie gesprekken on line te voeren, door middel van video berichten. Het scheelt u heel veel tijd in  sollicitatie gesprekken voeren, waarbij u vaak al binnen enkele minuten aanvoelt of er een match is. De eerste indruk kunt u op deze manier al vooraf beoordelen. Wat straalt iemand uit op de video en hoe worden uw video vragen beantwoord. Dit in combinatie met de toegevoegde CV maakt het werven super efficient en helemaal van deze tijd!